«МАС Сістемз» пропонує ягідним компаніям виробникам низку сервісів «під ключ»

«МАС Сістемз» пропонує ягідним компаніям виробникам низку сервісів «під ключ»

Основним напрямом діяльності компанії є проектування, виробництво, монтаж та пусконалагодження систем охолодження і довгострокового зберігання фруктів, овочів та ягід. Портфель проектів фрукто-, овочесховищ та комплексів для охолодження і зберігання ягід, реалізованих майже за 20 років, вражає: це локальні й централізовані системи холодопостачання, безпосереднього і непрямого охолодження; комплектне РГС обладнання власного виробництва для створення регульованого газового середовища в фрукто- та овочесховищах за технологією СА (контрольована атмосфера) або ULO (ультранизький вміст кисню): генератори азоту, станції контролю атмосфери, адсорбери СО2; гідрокулери виробництва «МАС Сістемз» для охолодження плодоовочевої продукції крижаною водою;  системи активної вентиляції та холодопостачання для картоплі, цибулі, часнику та інших овочів; комплексні системи автоматизації, моніторингу та управління фрукто- та овочесховищами, з віддаленим WEB доступом на які компанія «МАС Сістемз» отримала в 2020 р. патент. 

 Упродовж майже 20 років діяльності в Україні, спеціалісти компанії отримали великий досвід у реалізації різноманітних технологічних процесів охолодження, тривалого зберігання і заморожування плодоовочевої продукції. Одним головних конкурентних переваг компанії «МАС Сістемз» є власне виробництво обладнання (системи повітряного прекулінгу, компресорні агрегати, чілери, гідрокулери, РГС обладнання) та комплексна реалізація проекту «під ключ»: розробка концепції, допроектне опрацювання, виробництво/поставка/монтаж обладнання, пусконалагоджувальні роботи, запуск обладнання, навчання персоналу замовника. Наявність власної монтажно-сервісної служби дозволяє вчасно проводити сервісне обслуговування та  оперативний ремонт.

Виробникам ягід компанія «МАС Сістемз» пропонує «під ключ» системи повітряного прекулінгу для камер інтенсивного охолодження ягід, гідрокулінг – для швидкого охолодження плодоовочевої продукції крижаною водою перед зберіганням та/або перед шоковою заморозкою, камери зберігання охолоджених та заморожених ягід, камери шокової заморозки та IQF тунелі, системи технологічного кондиціювання та вентиляції виробничих приміщень, цехів сортування та пакування ягід.