Створення Національного каталогу українських експортерів харчової органічної продукції! Дедлайн подовжено до 31 березня!

Створення Національного каталогу українських експортерів харчової органічної продукції! Дедлайн подовжено до 31 березня!

Національний каталог - це:

  • Пасивний пошук нових партнерів за кордоном для експорту органічної продукції;
  • Просування впізнаваності бренду компанії та продукції серед гравців гравців світового ринку;
  • Можливість приєднатися до органічної онлайн-конференції, під час якої будуть присутні представники іноземних компаній;
  • Отримання актуальної аналітичної інформації та потенційних партнерських запитів міжнародних компаній від Офісу з просування експорту.

Фінальна версія веб-каталогу буде опублікована на міжнародних органічних ресурсах та поширена серед потенційних партнерів у країнах Європейського Союзу.

Наступним кроком у просуванні українських органічних експортерів стане створення онлайн-каталогу на міжнародній версії експортного веб-порталу, який буде запущено навесні 2021 року. Інформація про Ваше підприємство буде постійно доступна для імпортерів з усього світу.

Щоб приєднатись до створення національного каталогу українських експортерів заповніть, будь ласка, інформацію про Вашу компанію за наступним посиланням: https://forms.gle/idyWMTooTe7cqqsj9

Ініціатива реалізується Офісом з просування експорту України, українським сертифікаційним органом ТОВ «Органік стандарт» за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

В рамках створення національного каталогу планується проведення ОРГАНІЧНОЇ ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЇ

Це профільний захід для українських представників органічного сектору, метою якого є створення торговельних можливостей для вітчизняних виробників з виходу та закріпленню на ринках країн ЄС, встановлення та налагодження бізнес-контактів.

В РАМКАХ ПРОЕКТУ ВКЛЮЧЕНО:

  • Освітні заходи на тему тенденцій та трендів українського органічного сектору;
  • Аналіз торговельних можливостей європейського органічного ринку та рекомендації щодо виходу на локальні ринки даного регіону;
  • Розвиток навичок ведення переговорів з міжнародними бізнес-гравцями;
  • В2В зустрічі з потенційними партнерами;
  • Просування впізнаваності бренду Вашої компанії та продукції серед гравців європейського ринку;
  • Пряма комунікація з європейськими компаніями у розрізі потреб та тенденцій органічного європейського ринку.

*В рамках бізнес-зустрічей також можлива участь імпортерів зі США, Швейцарії, Норвегії тощо. Попередні дати проведення: узгоджується.

Попередні дати проведення: узгоджується.