Експорт заморожених ягід: як збільшити обсяги за допомогою вітчизняного обладнання

Експорт заморожених ягід: як збільшити обсяги за допомогою вітчизняного обладнання

Зокрема, в країні констатується як збільшення посадкових площ під ягідними культурами, так й зростання внутрішнього попиту і споживання. Крім того, Україна активно посилює свої позиції на світовій арені, причому, найбільші темпи зростання експорту спостерігаються саме в сегменті заморожених ягід. Згідно з даними офіційної статистики, тільки в 2020 році експорт замороженої плодово-ягідної продукції приніс Україні $ 111 млн.

Заморожування методом флюїдизації відомо давно і широко застосовується в усьому світі і саме зараз має найбільш динамічний розвиток в Україні, якщо мова йде про продукцію експортної якості. Але справа в тому, що необхідне для цього обладнання, як правило імпортне, вимагає високих капітальних вкладень, що несе за собою занадто великий термін окупності даних інвестицій. 

Компанія «МАЙСТЕР МІЛК» пропонує обладнання вітчизняного виробництва європейської якості. Підприємство вже давно зарекомендувало себе, як провідний гравець галузі. Більше того, компанія  має досвід успішного постачання обладнання в такі країни, як Франція, Білорусь, Казахстан, Молдова, Азербайджан, Грузія, Латвія, Фінляндія, Греція, Узбекистан, Вірменія, Ізраїль, Канада. Це охоче підтверджують й клієнти підприємства.




Випарювач після 31 години роботи

«Свого часу ми опинилися в доволі непростій ситуації, адже стикнулися з проблемою, за вирішення якої не ризикували братися фахівці з відомих закордонних компаній зі світовим ім’ям. Зрештою ми звернулися до компанії «Майстер Мілк», яка вже зарекомендувала себе як надійний партнер, відповідальний постачальник та провідний гравець в сфері шокової заморозки для інших галузей. І ми не пожалкували, адже саме фахівці компанії «Майстер Мілк» зрештою показали результат, яким ми залишилися дуже задоволені», - ділиться досвідом Василь Коваль, керівник переробного підприємства.

Лінія для заморожування ягід, овочів та фруктів від компанії "Майстер Мілк"

Крім того варто підкреслити, що в рамках Державної підтримки розвитку галузі садівництва, виноградарства та хмелярства на 2021 рік, передбачено часткова компенсація витрат на купівлю вітчизняної техніки та обладнання, яка може сягати 50% вартості, та пільгові умови кредитування, а також можливість придбання обладнання в лізинг. 

«Зі свого боку наші фахівці готові в будь-який час надати консультацію щодо оптимального вирішення питання, підбору обладнання, виходячи з потреб та можливостей замовника. Більше того, ми готові гарантувати нашим клієнтам індивідуальний підхід, технічний супровід», - наголошує Ігор Самойдюк, технічний директор компанії «Майстер Мілк».  

За консультаціями, а також в разі виникнення додаткових запитань, звертайтесь, будь ласка,

+38 067 530 25 27

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ігор Самойдюк, технічний директор компанії «Майстер Мілк

 

Читати також:

До Асоціації «Ягідництво України» приєдналась компанія «Майстер Мілк»